Részvétel feltételei

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. A "Részvételi, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a kapott adatok alapján, egy visszaigazoló levelet kap és egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a küldött visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, amelyet postázunk Önöknek, a megadott címre. Az online regisztráció megrendelésnek minősül.

A rendezvényen, a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése.

A részvételt lemondani kizárólag írásban lehet, amelyet Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre fogadunk el. A lemondás, a rendezvény napja előtti 10. munkanapon 12 óráig díjmentesen lehetséges. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni.

A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon belül történő regisztráció esetében elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után - beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is – nem áll módunkban elfogadni. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

A jelentkezési lapot legkésőbb 2019. január 29-ig várjuk.

Feltételek

  • A „részvételi feltételeket” és az „adatkezelési tájékoztatót” elfogadom. A megadott adataim kezeléséhez az MLSZKSZ Logisztikai Kft. által nyújtott szolgáltatások igénybevételének biztosítása és a szolgáltatásaival kapcsolatos további tájékoztatás nyújtása céljából hozzájárulok.
  • Hozzájárulok, hogy az MLSZKSZ Logisztikai Kft. az adataimat a rendezvény támogatói és potenciális támogatói felé továbbítsa a mindenkor hatályos adatkezelési tájékoztató szerint

A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. A helyszínen készülő fotókat, filmeket a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja, továbbá tudomásul veszik, hogy mindezen felvételekkel kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphetnek fel sem a szervezőkkel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos használóival szemben.